Buatkan puisi judul ayah, dalam bahasa jawa, (jangan ngawur)(guru swara) , pliis besok dikumpulin

Posted on


Buatkan puisi judul ayah, dalam bahasa jawa


(jangan ngawur)(guru swara)
pliis besok dikumpulin ​

Jawaban:

AYAH

kowe dadi imam kulawargaku

golek nafkah tanpa kendel

wiwit esuk nganti bengi

wiwit aku tangi nganti turu

bapak

nyuwun pangapunten

tansah gawe nesu

amarga bapakku sing nakal

Aku arep mbales kabecikanmu

Aku bakal sinau tenanan

Aku ora bakal ngganggu sampeyan

Aku pengin sampeyan bangga karo aku

Gusti

mugi karsaa ngayomi bapak saha kulawarga

supaya kita bisa kumpul bebarengan

bapak

Aku tresna sampeyan

Penjelasan:

maaf kalo salah

Leave a Reply

Your email address will not be published.