jadikan kalimat ini menjadi bahasa Krama Alus:1.amarga wis kesel aku ngaso ing warung sak cedakke candhi2.opo Kowe wis tau menyang candhi borobudhur3.ibu nukoni jajan akeh banget Seko pasar

Posted on


jadikan kalimat ini menjadi bahasa Krama Alus:1.amarga wis kesel aku ngaso ing warung sak cedakke candhi2.opo Kowe wis tau menyang candhi borobudhur3.ibu nukoni jajan akeh banget Seko pasar​

jawabanya tak srenshot krna gk bisa dikirim ada notif kata2 kasar

padahal emang itu jawabannya


Leave a Reply

Your email address will not be published.