Kacarita lakon asmara Rama lan Sinta. Bocah loro sarwa edi-peni, Wis katon pantes banget nalika sawayah-wayah mrono-mrene ora ninggal setunggaling. Kaya mimi lan mintuna, kaya lintang lan wengi, kaya dhalang lan wayang, kang ora bisa kapisah., u”di bikin aksara Jawa cepet plisss:) “

Posted on


Kacarita lakon asmara Rama lan Sinta. Bocah loro sarwa edi-peni, Wis katon pantes banget nalika sawayah-wayah mrono-mrene ora ninggal setunggaling. Kaya mimi lan mintuna, kaya lintang lan wengi, kaya dhalang lan wayang, kang ora bisa kapisah.


di bikin aksara Jawa cepet plisss:) ​

Jawaban:

ꦏꦕꦫꦶꦠꦭꦏꦺꦴꦤꦱ꧀ꦩꦫꦫꦩꦭꦤ꧀ꦱꦶꦤ꧀ꦠ꧉ꦧꦺꦴꦕꦃꦭꦺꦴꦫꦺꦴꦱꦂꦮꦲꦼꦢꦶꦥꦼꦤꦶ꧈ꦮꦶꦱ꧀ꦏꦠꦺꦴꦤ꧀ꦥꦤ꧀ꦠꦼꦱ꧀ꦧꦔꦼꦠ꧀ꦤꦭꦶꦏꦱꦮꦪꦃꦮꦪꦃꦩꦿꦺꦴꦤꦺꦴꦩꦽꦤꦼꦲꦺꦴꦫꦤꦶꦁꦒꦭ꧀ꦱꦼꦠꦸꦁꦒꦭꦶꦁ꧉ꦏꦪꦩꦶꦩꦶꦭꦤ꧀ꦩꦶꦤ꧀ꦠꦸꦤ꧈ꦏꦪꦭꦶꦤ꧀ꦠꦁꦭꦤ꧀ꦮꦼꦔꦶ꧈ꦏꦪꦝꦭꦁꦭꦤ꧀ꦮꦪꦁ꧈ꦏꦔꦺꦴꦫꦧꦶꦱꦏꦥꦶꦱꦃ꧉


Leave a Reply

Your email address will not be published.